New Bespoke Carpentry and Joinery – Pound Lane

The Brief:
To install a room divide.

The Property:
3 Bedroom Cottage, Little Billing, Northampton.

The Work:
The client asked us to design a partition between two rooms that gave privacy whilst providing as much natural light as possible. The client also requested for some storage space within the design. The most important part of the brief was that the completed works had to blend in with the surroundings of the room and wall panelling.

We handmade the bespoke cupboards, topped with 45mm thick oak tops and clad in MDF panels ensuring they matched the existing wall panelling in the room.

Our regular Joinery manufacturer supplied the made to measure door and we fitted this with a Pilkington Opal double glazed unit along with the two side lights.

The client was more than pleased with the outcome and has since asked for further works to be carried out in their property.

Please take a look at the gallery to see what was achieved and don’t forget to contact us if you require similar works or advice on any upcoming improvements in your home.

 

 

Please select an image to see a larger version. You can then scroll through larger versions of all the images if desired.